Terug naar het overzicht

Onderhoud

Ook voor verschillende soorten onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het (mutatie) onderhoud aan een serie woningen of verschillende elementen. Deze met enige regelmaat terugkerende werkzaamheden voeren wij uit in opdracht van enkele woningcorporaties. Ook voeren wij technisch klachtenonderhoud uit voor verschillende woningcorporaties, VvE-beheerders en andere vastgoedeigenaren.

Bouwmeester onderhoud
Planmatig of groot onderhoud nodig?
Schakel Bouwmeester in, wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Planmatig en groot onderhoud!
Ons dagelijks werk is het projectmatig schilderen, het vervangen van daken, kozijnen of de dakbedekking. Bouwmeester clustert hierbij verschillende activiteiten, waarmee de tijd en overlast van de werkzaamheden beperkt blijft.

Klachtenonderhoud
Een digitale koppeling met deze opdrachtgevers zorgt ervoor dat werkzaamheden efficiënt en papierloos worden uitgevoerd. Zo worden opdrachten digitaal ingelezen, vind de monitoring en planning in een online systeem plaats en ontvangen medewerkers hun opdrachten online. Een snelle afronding van de werkzaamheden is hiermee gegarandeerd.

Mutatieonderhoud
Woningen die leeg komen te staan worden meestal opgeknapt, zodat deze weer mee gaan met de huidige tijd. Deze werkzaamheden zijn heel uiteenlopend en van klein tot groot. Het kan bestaan uit het vervangen van de keuken, de badkamer en het toilet, maar het geheel opnieuw indelen van de plattegrond van de woning is geen unicum.

Bekijk onze projecten