Bouwmeester Groep

Over ons

2. Klanttevredenheid

U komt als klant altijd op de eerste plaats bij Bouwmeester. Wij doen er alles aan om uw wensen op de meest doeltreffende en efficiënte manier te vervullen. Voor elke uitdaging op het gebied van verbouwingen, renovaties, installatietechnieken en schilderwerken heeft Bouwmeester Groep een passende oplossing. U kunt altijd rekenen op onze betrouwbaarheid en goede kwaliteit.

3. Duurzaamheid

Naast dat wij duurzaam omgaan met ons personeel hecht Bouwmeester ook veel waarde aan een milieubewuste bedrijfsvoering. Zo werken wij met duurzame producten, scheiden wij ons afval en voeren dit op de juiste manier af. De zonnepanelen op ons dak voorzien ons daarnaast voor 75% in de energiebehoefte. Meer informatie omtrent duurzaamheid vindt u op onze MVO-pagina. 

Hoe het allemaal begon…

Nico Bouwmeester richtte in 1964 Bouwmeester op. Na een aantal oriëntatiejaren is het bedrijf zich gaan richten op mutatie-en klachtenonderhoud voor woningcorporaties in de Haagse regio. In 2001 heeft huidige directeur John Bouwmeester het bedrijf overgenomen met destijds ca. 20 medewerkers. Bouwmeester Groep groeit en heeft ondertussen meer dan 70 vakmannen in dienst.

Ook wij nemen de richtlijnen van het RIVM serieus, zodat Covid-19 hopelijk snel verslagen zal zijn. Al onze medewerkers nemen de hygiëne regels daarom zeer zorgvuldig in acht Meer informatie kunt u vinden op deze pagina.

Scroll naar top