Bouwmeester Groep

Over ons

2. Klanttevredenheid

U komt als klant altijd op de eerste plaats bij Bouwmeester. Wij doen er alles aan om uw wensen op de meest doeltreffende en efficiënte manier te vervullen. Voor elke uitdaging op het gebied van verbouwingen, renovaties, installatietechnieken en schilderwerken heeft Bouwmeester Groep een passende oplossing. U kunt altijd rekenen op onze betrouwbaarheid en goede kwaliteit.

3. Duurzaamheid

Naast dat wij duurzaam omgaan met ons personeel hecht Bouwmeester ook veel waarde aan een milieubewuste bedrijfsvoering. Zo werken wij met duurzame producten, scheiden wij ons afval en voeren dit op de juiste manier af. De zonnepanelen op ons dak voorzien ons daarnaast voor 75% in de energiebehoefte. Meer informatie omtrent duurzaamheid vindt u op onze MVO-pagina. 

Hoe het allemaal begon…

In 1964 richtte Nico Bouwmeester het aannemersberdrijf op vanuit de schuur die zijn ouders beschikbaar stelden. Als zelfstandige nam Nico verschillende type klussen aan, maar na een aantal jaren van oriëntatie besloot hij zich te richten op mutatie- en klachtenonderhoud voor woningbouwcorporaties in de regio Haaglanden. Het werk liep voorspoedig, waardoor al snel de eerste medewerkers in dienst kwamen. Waaronder broer Henk Bouwmeester, die tot het einde van zijn carrière bij het aannemersbedrijf werkzaam is geweest.

De eerste jaren van Bouwmeester Aannemersbedrijf, nu Bouwmeester Groep, zijn typerend voor een klassiek familiebedrijf. Nico en zijn collega’s gingen dagelijks met hun busje op pad om klussen uit te voeren, terwijl vrouw Annie zich over de administratie ontfermde aan de keukentafel. Ook de vier kinderen leverden ieder hun bijdrage. In 1979 werd de oude schuur vervangen door een werkplaats met kantoor en kwamen de eerste collega’s voor de administratie in dienst. Rondom 1985 werd de bestaande opslag te klein, waardoor er in 1985 een eerste opslagloods aan toegevoegd werd. In deze periode is Nico tevens voor een aantal regionale woningcorporaties gaan werken, waaronder VZOS (dat later fuseerde met “vereniging ’s-Gravenhage” tot HaagWonen).

In 1994 heeft de gemeente Den Haag het grondgebied aan de Leyweg geannexeerd van de gemeente Wateringen. Dit was opnieuw een kans om het bedrijf uit te breiden. Zo zijn we van Leyweg 1481 naar huisnummer 1485 verhuisd en in 1998 is het huidige bedrijfsgebouw gerealiseerd. In deze tijd kwam zoon (en huidig eigenaar) John Bouwmeester bij het aannemersbedrijf werken, nadat hij zijn studie had afgerond en ervaring elders had opgedaan. John richtte in 1999 Bouwmeester Installatietechniek op als uitbreiding op de activiteiten van het aannemersbedrijf. In 2001 heeft John het bedrijf gekocht en is Nico teruggetreden als directeur/eigenaar.

Als resultaat van een intensieve samenwerking met BrouwerMooijman is in 2009 het bedrijf Bouw Meesterschilders opgericht. De toenmalige eigenaar R. Mooijman werd directeur, waarmee de eerste stappen naar de huidige moderne organisatie werden gezet. Een fusie van een intern uitzendbureau en de verschillende aannemersbedrijven leidde tot het ontstaan van Bouwmeester Groep.

Bouwmeester Groep heeft inmiddels circa 70 buitendienst vaklieden en 20 binnendienst medewerkers in dienst en we werken voor meer dan 25 vaste, zakelijke opdrachtgevers in de regio. We zijn trots op de stabiele organisatie die we door de jaren heen met elkaar hebben opgebouwd en die tegenwoordig ook voorzien is van kwaliteitskeurmerken als de Iso 9001 en VCA.

Ook wij nemen de richtlijnen van het RIVM serieus, zodat Covid-19 hopelijk snel verslagen zal zijn. Al onze medewerkers nemen de hygiëne regels daarom zeer zorgvuldig in acht. Meer informatie kunt u vinden op onze coronaviruspagina.

Scroll naar top