Bouwmeester Groep

Alle projecten

Toilet van de nieuwe badkamer Van der Woudendijk In opdracht van de Ipse de Bruggen hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de ‘Van der Woudendijk’.
Nieuwe hal Betsy Perkstraat In opdracht van de Stichting Mooi en de Gemeente Den Haag CVO hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de Betsy Perkstraat.
Dakwerkzaamheden Trekvlietplein In opdracht van de Gemeente Den Haag CVO hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd aan het Trekvlietplein.
Werkzaamheden Korte Lombardstraat In opdracht van de Gemeente Den Haag CVO hebben wij aan de Korte Lombardstraat 4-6 diverse werkzaamheden uitgevoerd.
Nieuw lokaal Linnaeusstraat 12 in Den Haag In opdracht van Stichting Xtra hebben we 2 lokalen verbouwd.
Steigers Guldeland 31 in Wateringen Sinds september 2018 zijn we werkzaam aan het Guldeland 31 in Wateringen. Hier wordt van een pand bestaande uit 3 etages, 9 huurappartementen gerealiseerd.
Werk Uiterdijk in Pernis In opdracht van Woonbron Projectbureau maken wij de inrichting van een kantoor in de casco plint van een bestaande woontoren aan de Maas.
Werkzaamheden voorgevel Copernicuslaan te Den Haag Aan het pand van het Haags Werkbedrijf aan de Copernucislaan in Den Haag hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de voorgevel, de achtergevel en het dak.
Definitieve plaatsing nieuwe torentje aan de Stolkweg te Den Haag Als afsluiting van de werkzaamheden aan het kantoorpand aan de Stolkweg te Den Haag, hebben wij het torentje definitief geplaatst.
Stal Clingendael te Den Haag In opdracht van de gemeente Den Haag hebben wij renovatiewerkzaamheden verricht aan Stal Clingendael.
Knap staaltje werk Wij zijn trots op het eindresultaat van de vervaardiging van het torentje ten behoeve van een kantoorpand aan de Stolkweg te Den Haag.
Verwijderen torentje Stolkweg te Den Haag In vervolg op de opdracht tot het renoveren van het dak van dit kantoorpand, mogen wij ook het torentje vervangen.
Renovatie Stolkweg te Den Haag Via Solidus ABC hebben wij de opdracht gekregen voor het renoveren van het dak van dit kantoorpand.
Begraafplaats Ockenburg In opdracht van de Gemeente Den Haag hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd bij begraafplaats Ockenburg.
Groot onderhoud 252 woningen Havenkwartier Rijswijk Bouwmeester Aannemersbedrijf heeft in opdracht van Rijswijk Wonen groot onderhoud uitgevoerd aan 252 woningen in bewoonde toestand.
Verbouwing Johan de Wittcollege deel 2 In opdracht van Johan de Witt Scholengroep hebben wij aan de Hooftskade 127 te Den Haag de praktijklokalen opnieuw ingedeeld.
Verbouwing Johan de Witt college te Den Haag In opdracht van Johan de Witt Scholengroep hebben wij aan de Hooftskade 127 te Den Haag de praktijklokalen opnieuw ingedeeld.
Vervangen vloerbalken In een woning in Den Haag hebben wij de vloerbalken vervangen.
Entreepui Isabellaland 1540-1676 In opdracht van de VvE via K & C Management hebben wij de entreepui aangepast.
Elektrische lift in kader van WMO In het kader van de WMO hebben wij in een woning een elektrische lift geplaatst.
Grote kerk aan de Riviervismarkt in Den Haag De klokken en hangconstructies zijn terug uit de fabriek en worden op dit moment teruggehangen.
Verbouwing 1e etage Guldenhuis In opdracht van Florence hebben wij de verbouwing van de 1e etage van verzorgingstehuis Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag gerealiseerd.
Carillon Riviervismarkt 2 De werkzaamheden aan de Grote Kerk in Den Haag zijn in volle gang.
Aanbouw de La Reyweg In  het kader van de WMO zijn wij gestart met de werkzaamheden teneinde een aanbouw te realiseren.
Verbouwing wijksteunpunt 2e Braamstraat 6 In opdracht van de Stichting XTRA hebben wij het wijksteunpunt aan de 2e Braamstraat 6 in Den Haag verbouwd naar participatieruimte.
Verbouwing school Meppelweg 341 Na aanbesteding hebben wij de opdracht gekregen voor het verbouwen van één vleugel van de oude technische school aan de Meppelweg 341 in Den Haag.
Herenpand Van Stolkweg In opdracht van Solidus ABC hebben wij diverse houtrotreparaties en schilderwerk aan de buitengevel uitgevoerd.

Ook wij nemen de richtlijnen van het RIVM serieus, zodat Covid-19 hopelijk snel verslagen zal zijn. Al onze medewerkers nemen de hygiëne regels daarom zeer zorgvuldig in acht. Meer informatie kunt u vinden op onze coronaviruspagina.

Scroll naar top