Bouwmeester Groep

Bouwmeester Aannemersbedrijf

Mutatie- en klachtenonderhoud

Voor verschillende woningbouwcorporaties en VvE-beheerders plant de afdeling mutatie- en klachtenonderhoud werkzaamheden in bewoonde woningen in, altijd volgens KHW-normen. Voor deze opdrachtgevers is Bouwmeester Aannemersbedrijf ook inzetbaar voor kleinschalig onderhoud zoals het vervangen van postkasten.

Renovaties

Het grootste deel van onze opdrachten zijn renovaties. Voor verschillende opdrachtgevers vernieuwen en moderniseren wij badkamers, toiletten en keukens. Ook voor complete renovaties van verzorgingstehuizen, scholen en andere gebouwen bent u bij Bouwmeester Aannemersbedrijf aan het juiste adres.

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt hulp en ondersteuning voor mensen, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen. U kunt bij Bouwmeester ook terecht voor aanpassingen in het kader van Wmo. Heeft u een toekenning gekregen voor een aanpassing in of rondom uw woning? Neem dan contact met ons op. Wij regelen alles voor u, van de vergunningaanvraag tot de aanpassing zelf. Voorbeelden van aanpassingen zijn:

Storings-/servicedienst

Onze storings-/servicedienst is 24/7 beschikbaar. Tijdens reguliere kantoortijden (08:00 – 17:00 uur) bemannen wij zelf de telefooncentrale op kantoor. Buiten deze uren wordt ons vaste telefoonnummer doorverbonden met een callcenter dat actie onderneemt volgens afgesproken protocol. Bouwmeester staat dus altijd voor u klaar.

Deze storings-/servicedienst is beschikbaar voor verschillende opdrachtgevers, zoals VvE(-beheerders), woningcorporaties en verzorgingstehuizen. Bouwmeester lost verschillende calamiteiten op, van lekkages, inbraken en deuren die niet open gaan tot gladheidbestrijding, automatiseringsproblemen, stroomstoringen en brandalarmen.

Ook wij nemen de richtlijnen van het RIVM serieus, zodat Covid-19 hopelijk snel verslagen zal zijn. Al onze medewerkers nemen de hygiëne regels daarom zeer zorgvuldig in acht. Meer informatie kunt u vinden op onze coronaviruspagina.

Scroll naar top