Terug naar het overzicht

Projecten

Ons aannemersbedrijf zet zich dagelijks in voor onder andere woningbouwcorporaties, VvE-beheerders, zorginstellingen en (semi)overheden.

Bouwmeester aannemersbedrijf
Direct een betrouwbare aannemer nodig?
Schakel aannemersbedrijf Bouwmeester in, wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Renovaties en verbouwingen
Het grootste deel van onze opdrachten bestaat uit renovaties. Wij vernieuwen en moderniseren badkamers, toiletten en keukens voor uiteenlopende opdrachtgevers. Denk hierbij aan gemeenten, zorginstellingen en scholen. Deze werkzaamheden worden onder begeleiding van een architect of projectleider uitgevoerd. Alle facetten, van installaties tot de complete afwerking, kan hierbij door Bouwmeester worden uitgevoerd.

Energietransitie
We hebben als Bouwmeester verschillende projecten uitgevoerd in het kader van de energietransitie. Werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren betreffen: gevel- en dakisolatie, het plaatsen van warmtepompen en het realiseren van zonnepanelen.

Transformatie
Tevens heeft Bouwmeester succes gehad met de transformatie van vastgoedobjecten. Het meest recent project betreft het voormalige politiebureau in Wateringen, dat is getransformeerd tot 9 zelfstandige appartementen. De woningen zijn tevens nagenoeg energieneutraal opgeleverd.

Bekijk onze projecten