Bouwmeester Groep

Werken bij

Momenteel werken er meer dan 70 gemotiveerde vakmensen bij Bouwmeester: professionals die representatief zijn en oplossingsgericht te werk gaan. Regelmatig hebben wij vacatures voor allround timmerlieden, loodgieters, tegelzetters, stukadoors en andere vakmensen. Wij bieden een goed salaris, goede opleidingsmogelijkheden en een jonge, informele sfeer waar dienstverlening en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Tevens kennen wij een personeelsvereniging die jaarlijks een aantal leuke activiteiten organiseert. Interesse om te komen werken bij Bouwmeester? Bekijk eventuele openstaande vacatures onder huidige vacatures. Open sollicitaties kunnen met cv en motivatiebrief gestuurd worden naar pz@bouwmeester.org.

Leerlingen/Stagiairs

Wij zijn een erkend SBB-leerbedrijf voor de zakelijke dienstverlening: beroepen zoals secretaresse, administrateur, beveiliger en ICT-beheerder. Circa twee miljoen Nederlanders werken in deze beroepen. Tien procent van de jongeren is hiervoor in opleiding. Daarnaast is Bouwmeester erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen:

  • Middenkader Bouwkunde Uitvoering
  • Voortgezette timmerkracht
  • Primaire timmerkracht
  • Bouwplaatsassistent timmeren

Hiervoor hebben wij een aantal leermeesters in dienst waardoor we de leerlingen BOL (Beroepsopleidende Leerweg) en BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) goed kunnen begeleiden.

Ook wij nemen de richtlijnen van het RIVM serieus, zodat Covid-19 hopelijk snel verslagen zal zijn. Al onze medewerkers nemen de hygiëne regels daarom zeer zorgvuldig in acht. Meer informatie kunt u vinden op onze coronaviruspagina.

Scroll naar top