Terug naar het overzicht

Bouwmeester 🤝🏼 Vidomes Delft

22 december 2023 / Nieuws

Vanaf 1 januari 2024 zijn wij de vaste aannemer voor Vidomes Delft. Een mooie start van het nieuwe jaar. Wij willen Vidomes bedanken voor het vertrouwen en wij kijken uit naar de samenwerking🤝

Per 1 januari 2024 werkt woningcorporatie Vidomes samen met vier vaste aannemers voor het dagelijks onderhoud. Dat zijn Bouwmeester, Coen Hagedoorn, Rendon en Huurman Leiden. Vidomes-bestuurder Daphne Braal ziet uit naar de samenwerking: “We zijn als partners allemaal even gedreven om onze huurders goed, persoonlijk en snel te helpen. En juist bij reparaties is dat zo belangrijk.”

Klanttevredenheid verder verhogen
Onder dagelijks onderhoud vallen reparaties, en de werkzaamheden om een woning helemaal klaar te maken voor nieuwe huurders. Het gaat om een langdurig partnerschap van maximaal acht jaar. Daarom ging er een heel zorgvuldig selectieproces aan vooraf. Braal zegt daarover: “We willen met deze partners de klanttevredenheid van onze huurders verder verhogen. Zo hebben we heldere afspraken over doorlooptijden van reparaties, de kwaliteit van de werkzaamheden en de manier waarop we met elkaar onze huurders helpen. Alles op basis van onderling vertrouwen én scherpe afspraken met elkaar.”

Onze directeur John Bouwmeester sluit zich daarbij aan en vult namens de aannemers aan: “Deze langdurige samenwerking biedt continuïteit van ons werkaanbod en een stevige basis om onze dienstverlening te verbeteren. Zo hebben we als aannemer onze eigen wijken waarin we investeren. En door samen op te trekken, leer je ook van elkaar.” Op naar een mooie samenwerking!