In opdracht van de Ipse de Bruggen hebben wij de volgende werkzaamheden uitgevoerd aan de 'Van der Woudendijk': 

- Renovatie van 14 badkamers;

- Waarvan 4 badkamers als 'snoezelbadkamers', deze zijn voorzien van een hoog-laag bad, X-Y tillift en mobiele douchebrancards;

- De overige 10 badkamers zijn naar gelang van de doelgroep voorzien van Human Body Dryers, vaste- of mobiele- douchebrancards.

Natuurlijk zijn de badkamers ergonomisch ingericht volgens de nieuwste eisen voor een optimale werkplek voor de cliënten en de zorg.

Zie op onderstaande foto's de oude situatie, een snoezelbadkamer met o.a. een hoog-laag bad, een X-Y tillift, een aangepast toilet en de mobiele douchebrancards.

 

In opdracht van de Stichting Mooi en de Gemeente Den Haag CVO hebben wij de volgende werkzaamheden uitgevoerd aan de Betsy Perkstraat: 

- Renovatie wijkcentrum;

- Complete sloop van alles tussenwanden, plafonds en diverse dekvloeren;

- Vervangen van complete E en W installatie;

- Formeren van de nieuwe indeling;

- Afwerken van de gehele vloer;

- Compleet binnen - en buitenschilderwerk;

 

In opdracht van de Gemeente Den Haag CVO hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd aan het Trekvlietplein. 

- Gevel- en dakrenovatie;

- Het herstellen van het metsel - en voegwerk;

- Herstellen houtsschade;

- Vervangen van 2 dakkapellen en diverse ramen;

- Het leveren en monteren van achterzetraam met HR++glas;

- Compleet binnen - en buitenschilderwerk;

 

 

In opdracht van de Gemeente Den Haag CVO hebben wij aan de Korte Lombardstraat 4-6 diverse werkzaamheden uitgevoerd, zoals

* Vervangen van de gevelramen met twee- zijden gelaagd isolatieglas

* Vervangen binnen aftimmeringen

* Vervangen beschadigde gevelankers

* Schilderwerk aan binnen en buitenzijde van alle gevelkozijnen, ramen en deuren

 

 

Sinds september 2018 zijn we werkzaam aan het Guldeland 31 in Wateringen. Hier wordt van een pand bestaande uit 3 etages, 9 huurappartementen gerealiseerd. We verwachten dat de woningen in het 4e kwartaal van 2019 worden opgeleverd.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • het slopen van de dakkap en hier een extra etage opbouwen;
  • de gevels isoleren en afwerken met minerale strippen zodat het aanzicht hetzelfde is als in de bestaande situatie;
  • het vervangen van alle gevelkozijnen en voorzien van triple glas;
  • het isoleren van de begane grond vloer;
  • het maken van een nieuw trappenhuis aan de buitenkant van het pand;
  • de woningen geheel afwerken en voorzien van vloerafwerking;
  • de keukens voorzien van inbouwapparatuur;
  • aan de achterkant van het pand bergingen plaatsen voor de woningen.

Het pand is energieneutraal door gebruik te maken van zonnepanelen. Daarnaast voorziet een warmtepomp de woningen van warmte en warm tapwater, waardoor geen aardgas nodig is.

1903.Guldeland 31 1 1903.Guldeland 31 2 1903.Guldeland 31 3

In opdracht van Woonbron Projectbureau maken wij hier de inrichting van een kantoor in de casco plint van een bestaande woontoren aan de Maas. De werkzaamheden bestaan onder anderen uit het maken van een sparing in een stabiliteitsschijf van de toren erboven (constructieve uitdaging), het aanbrengen van elektrische installatie inclusief data, het aanbrengen waterinstallatie, warm terugwininstallatie en CV installatie. Het maken van indelingen met wanden van metal stud en glazen wanden/deuren. Woonbron is erg tevreden zodat we inmiddels ook de inrichting van de eerste etage gegund hebben gekregen.

Foto Uiterdijk 1 kl Foto Uiterdijk 3 kl Foto Uiterdijk 6 kl Foto Uiterdijk 2 kl 

Aan het pand van het Haags Werkbedrijf aan de Copernucislaan in Den Haag hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de voorgevel, de achtergevel en het dak. Wij hebben het kozijn en het raam vervangen, het geveltegelwerk venieuwd, houtrot hersteld en schilderwerk uitgevoerd.

Copernicuslaan foto 1 Copernicuslaan foto 3 Copernicuslaan foto 2

Als afsluiting van de werkzaamheden aan het kantoorpand aan de Stolkweg te Den Haag, hebben wij het torentje definitef geplaatst. Vakmanschap en gedreven medewerkers hebben dit mooie resultaat opgeleverd.

Torentje op dak 1 Torentje op dak 2 Torentje op dak  

In opdracht van de gemeente Den Haag hebben wij renovatiewerkzaamheden verricht aan Stal Clingendael. Wij hebben het metselwerk hersteld, de gehele gevel venieuwd en de gevel gestuukt. Tevens hebben wij een nieuw dak geplaatst.

Achterzijde klein Voorzijde klein Zijkant klein

Wij zijn trots op het eindresultaat van de vervaardiging van het torentje ten behoeve van een kantoorpand aan de Stolkweg te Den Haag. Een leuke impressie!

Torentje vooraf kl Torentje in grondverf kl Torentje zink aanbrengen kl Torentje klaar klein

In vervolg op de opdracht tot het renoveren van het dak van dit kantoorpand, mogen wij ook het torentje vervangen. Hiervoor hebben wij gebruik moeten maken van een hoogwerker en was opperste concentratie van groot belang. Een zeer boeiende klus!

Foto 2 kl Foto 4 kl Foto 6 kl 

Via Solidus ABC hebben wij de opdracht gekregen voor het renoveren van het dak van dit kantoorpand. Op dit moment worden de leien, singels, de dakbedekking en het zink vernieuwd. Tevens verrichten wij diverse herstelwerkzaamheden vanwege houtrot aan lijsten, koepels en goten. Naar verwachting kunnen we dit werk volgende maand opleveren.

Stolkweg foto 1  Stolkweg foto 3 Stolkweg foto 4

In opdracht van de Gemeente Den Haag hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd zoals, het aanbrengen van Ventistone latten, houtrot herstel, vervangen voegwerk, vernieuwen eiken getoogde deur en het renoveren van de wachthokjes. Het complete schilderwerk is uitgevoerd door Bouw Meesterschilders. Al het werk is in nauwe overeenstemming met de beheerders ingepland en uitgevoerd zodat de begrafenissen geen hinder van de werkzaamheden hebben gehad. Wij zijn er trots op dat dit project 0 opleverpunten had wat resulteert in een een tevreden opdrachtgever en beheerder.

IMG 0850-kl IMG 0851-kl IMG 0855-kl

 

 

Bouwmeester Aannemersbedrijf heeft in opdracht van Rijswijk Wonen Groot Onderhoud uitgevoerd aan 252 woningen in bewoonde toestand. In nauwe samenwerking met Rijswijk Wonen zijn de woningen vooraf digitaal in kaart gezet door een zogenaamde ‘warme opname’ . Aan de hand van deze opnames is er een planning gemaakt waarbij er voor de basiswerkzaamheden 3 dagen bij de bewoners binnen gewerkt moest worden in een tempo van 3 woningen per dag. Met enige trots kunnen wij melden dat we door een goede samenwerkingen en heldere communicatie voor alle woningen dit tempo precies volgens planning uit hebben kunnen voeren. Dit resulteert in een tevreden opdrachtgever en zeer tevreden bewonerscommissie en daar zijn wij weer tevreden mee. De binnenwerkzaamheden zijn afgerond, de buitenwerkzaamheden zullen in september 2016 opgeleverd worden.

Wij hebben diverse werkzaamheden uitgevoerd zoals het toevoegen van een mechanische ventilatie, onderhoudsbeurt en herstellen tochtkering van de kunststof kozijnen, plaatsen van dubbel glas, douche-, toilet- en keukenrenovatie op urgentieniveau, buiten- en binnenschilderwerk, toevoegen van extra drainage en herstel van waterdichtheid goten.

IMG 0275-kl IMG 0285-kl IMG 0265-kl IMG 0254-kl

 

In opdracht van Johan de Witt Scholengroep hebben wij aan de Hooftskade 127 te Den Haag de praktijklokalen opnieuw ingedeeld. Een mooi en afwisslend project!

IMG 0902 klein IMG 0904 klein IMG 0908 klein IMG 0913 klein

 

In opdracht van Johan de Witt Scholengroep hebben wij aan de Hooftskade 127 te Den Haag de praktijklokalen opnieuw ingedeeld. Hiervoor hebben wij onder anderen  nieuwe wanden geplaatst, kleedhokjes en oefenhuisjes gemaakt en schilderwerk verricht.

IMG 0888 klein IMG 0893 klein IMG 0896 klein IMG 0899 klein

 

In een woning in Den Haag hebben wij de vloerbalken vervangen. In verband met houtrot die  is ontstaan in de houten vloerbalken. Een aanzienlijk werk daar de gehele woning moest worden voorzien van nieuwe vloerbalken waardoor de bewoners tijdelijk en ander onderkomen hebben gekregen. Tevens zijn de wanden vervangen en waar nodig voorzien van tegelwerk.

Trekweg 229-1 Trekweg 229-2 Trekweg 229-3

In opdracht van de VVE via K & C Management hebben wij de entreepui aangepast. Wij hebben hier postbussen in de pui ingebracht, intercom en huistelefoons/videofoons geplaatst , deuren aangepast, toegang aangepast met een sleutelschakelaar en schilderwerk verricht.

 

Foto entreepui

In het kader van de WMO hebben wij in een woning een elektrische lift geplaatst. Een omvangrijke opdracht daar het nodig was om een groot gat te creëeren in de vloer van de eerste etage. Middels deze constructie is het mogelijk om zelfstandig met een rolstoel van de begane grond naar de eerste verdieping te komen. Dit vergroot de zelfstandigheid van de bewoner aanzienlijk. Een mooi en dankbaar project!

Foto lift dicht  Foto lift omhoog Foto lift 1e etage

 

De klokken en hangconstructies zijn terug uit de fabriek en worden op dit moment teruggehangen. De eikenhouten luiken, welke zijn vervaardigd in onze eigen werkplaats,  worden ook geplaatst. Alles wordt gereed gemaakt voor de laatste fase waarin onder anderen de steigers zullen worden weggehaald.
Wij zijn trots op dit vakwerk!!

Foto klokken klein Foto hangende klok klein Foto luiken geplaatst klein

In opdracht van Rijswijk Wonen zijn wij begin deze maand gestart met herstel, onderhoud en verbetering van 252 woningen in het Havenkwartier in Rijswijk.
Werkzaamheden die we uitvoeren zijn het toevoegen van mechanische ventilatie in de woningen,  onderhoud aan de kunststof kozijnen, schilderwerk van
de buitengevel, portieken en bergingsgangen en het plaatsen van HR++ glas.

RW onderhoud 252 woningen kl

In opdracht van Florence hebben wij de verbouwing van de 1e etage van verzorgingtehuis Guldenhuis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag gerealiseerd. In ca. 8 weken hebben wij de ergo- en fysiotherapieruimte verbouwd met een fris en overzichtelijk resultaat.

Guldenhuis foto 1 Guldenhuis foto 2 Guldenhuis foto 3

De werkzaamheden aan de Grote Kerk in Den Haag zijn in volle gang. De stalen ophangconstructie en alle klokken zijn inmiddels, onder grote publieke belangstelling, gedemonteerd en uitgehesen. De stalen constructie wordt momenteel opnieuw gedimensioneerd en gemaakt. Naar verwachting zullen de klokken en nieuwe ophangconstructie eind maart 2016 weer gemonteerd worden in de kerk.

Riviervismarkt foto 13-1 Riviervismarkt foto 15

Riviervismarkt foto 18 Riviervismarkt foto 19

 

In  het kader van de WMO zijn wij gestart met de werkzaamheden teneinde een aanbouw te realiseren.
De palen zijn geheid, de fundering is gestort en het balkon is gesloopt. Momenteel worden de wanden gemaakt.
 

De la Reyweg 1 klein De la Reyweg 2 klein