Bouwmeester Groep

Groot onderhoud 252 woningen Havenkwartier Rijswijk

07/09/2016

Bouwmeester Aannemersbedrijf heeft in opdracht van Rijswijk Wonen groot onderhoud uitgevoerd aan 252 woningen in bewoonde toestand. In nauwe samenwerking met Rijswijk Wonen zijn de woningen vooraf digitaal in kaart gezet door een zogenaamde ‘warme opname’ . Aan de hand van deze opnames is er een planning gemaakt waarbij er voor de basiswerkzaamheden 3 dagen bij de bewoners binnen gewerkt moest worden in een tempo van 3 woningen per dag. Met enige trots kunnen wij melden dat we door een goede samenwerkingen en heldere communicatie voor alle woningen dit tempo precies volgens planning uit hebben kunnen voeren. Dit resulteert in een tevreden opdrachtgever en zeer tevreden bewonerscommissie en daar zijn wij weer tevreden mee. De binnenwerkzaamheden zijn afgerond, de buitenwerkzaamheden zullen in september 2016 opgeleverd worden.

 

Wij hebben diverse werkzaamheden uitgevoerd, zoals het toevoegen van een mechanische ventilatie, onderhoudsbeurt en herstellen tochtkering van de kunststof kozijnen, plaatsen van dubbel glas, douche-, toilet- en keukenrenovatie op urgentieniveau, buiten- en binnenschilderwerk, toevoegen van extra drainage en herstel van waterdichtheid goten.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"2000","speed":"300","arrows":"false","dots":"true","rtl":"false"}

Ook wij nemen de richtlijnen van het RIVM serieus, zodat Covid-19 hopelijk snel verslagen zal zijn. Al onze medewerkers nemen de hygiëne regels daarom zeer zorgvuldig in acht. Meer informatie kunt u vinden op onze coronaviruspagina.

Scroll naar top