Wij zijn op zoek naar diverse enthousiaste collega's, bekijk snel de vacatures

collega gezocht

 

 

Afgelopen maandag hebben wij het droevige nieuws ontvangen dat onze oud-directeur Nico Bouwmeester is overleden.
Nico heeft in 1964 Bouwmeester aannemersbedrijf opgericht. Mede door zijn ondernemerschap en grote inzet is ons bedrijf gegroeid tot wat het nu is. In 2001 heeft Nico de leiding van zijn bedrijf overgedragen aan zijn zoon John. Ook na de overdracht is Nico altijd betrokken gebleven bij het bedrijf.

Bijgevoegd de rouwkaart van Nico Bouwmeester.

 

Afgelopen vrijdag hebben wij in verband met de Dag van de Westlandse Techniek weer een aantal groepen met groep 8 leerlingen van een basisschool mogen ontvangen. Zij hebben uitleg gekregen over diverse werkzaamheden en een kijkje kunnen nemen in de werkplaats. Zij mochten ook zelf met een hamer aan de slag. Een leerzame en gezellige dag.

171006.collage 1 kl

Wat een top dag! Afgelopen zaterdag met het bedrijfsuitje naar de Zaanstreek voor een Ducktrail. Met ouwe eenden genieten van de mooie omgeving, het heerlijke weer en heel veel gelachen.

170926.collage Ducktrail kl

Mooi nieuws!!
Woensdag 6 september jl. is door John Bouwmeester en Patrick Blom (afdelingshoofd Facilitaire Zaken van de gemeente Leidschendam-Voorburg) de overeenkomst Bouwkundig klachten en storingsonderhoud getekend. De overeenkomst is voor circa 75 gemeentelijke gebouwen en heeft een looptijd van 4 jaar ingaande 1 juli 2017. De gemeente heeft aangegeven blij te zijn met een vertrouwde onderhoudspartij en kijkt uit naar een prettige samenwerking.

170908.Foto John met Patrick BlomGem. LVklein

Afgelopen vrijdag hebben wij weer deelgenomen aan het ING bedrijven voetbaltoernooi bij SV Loosduinen. Met veel enthousiasme heeft ons Bouwmeester team weer een geslaagde avond gehad met als mooi resultaat de Fairplay prijs!

Collage ING voetbaltoernooi 2017 kl

Recent hebben wij weer een leerzame toolboxmeeting gehad. Tips uit de praktijk van onze eigen medewerkers met betrekking tot het praktisch uitvoeren van loodgieterswerk en het aanbrengen van 2-componenten reparatiekit.

170413.Collage TBM kl