In opdracht van Gemeente Den Haag hebben wij de volgende werkzaamheden uitgevoerd aan de 'Clingendael 7': 

- Asbest saneren van de kap van het pand;

- Na het saneren gips aanbrengen, scannen en sausen;

- Er is ook een tussenvoeg gemaakt om een extra kantoor te maken.

 

 

 

Het coronavirus heeft grote gevolgen.
In deze moeilijke tijden heeft u vast vragen over afspraken of storingen. Is Bouwmeester nog open? Waar kan ik voor mijn vragen terecht? Komt er vandaag wel een monteur langs? Is het verstandig dat een monteur mij vandaag bezoekt?

Wij willen u van dienst blijven!

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten, opdrachtgevers en onderaannemers, staan voorop. Natuurlijk volgen wij dagelijks de adviezen van het RIVM en de overheid op. Wij werken volgens het protocol dat uw woningcorporatie of onze opdrachtgever heeft opgesteld.

Wij hebben onze medewerkers opdracht gegeven geen enkel risico te nemen. Heeft u een afspraak dan wordt u 24 uur van tevoren gebeld of de afspraak i.v.m. de veiligheid en gezondheid nog plaats kan vinden. Onze monteur geeft u geen hand en zal u vragen om hem een “veilige” werkruimte van 1,5 tot 2 meter te geven. Zo hopen wij de veiligheid en gezondheid van u en onze monteurs te kunnen waarborgen.

Laten we goed op elkaar passen in deze moeilijke en onzekere tijd. Geef elkaar de ruimte om dit op een veilige en gezonde manier te doen.
Wij waarderen onze hardwerkende medewerkers en onderaannemers zeer, die in deze moeilijke, onzekere tijden gewoon hun werk doen om uw storing zo snel mogelijk op te lossen.

Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk contact opnemen met de medewerkers van Bouwmeester.

Met vriendelijke groet,

Namens de directie en medewerkers van Bouwmeester

 

 

In opdracht van de Gemeente Leidschendam hebben we de rieten kap van de hooiberg van Kinderboerderij Essesteijn vervangen. Het ziet er weer mooi uit! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij hadden onlangs een bijzonder project: het bekende standbeeld van John Wayne aan de Laan van Wateringse Veld was beschadigd. Vandalen hadden de emmer van het hoofd van 'John' gestolen. Bouwmeester Aannemersbedrijf mocht dit beeld herstellen en nu staat 'John'er weer bij zoals het hoort: met de emmer op zijn hoofd. Volgens de kunstenaar 'draagt' John Wayne de emmer omdat hij een ziener is. Zieners zijn vaak blind, zij zien andere zaken omdat ze niet worden afgeleid door de realiteit.

 

Afgelopen dinsdag hebben we het contract met Rijswijk Wonen getekend. Vanaf 1 januari gaan we de reparatieverzoeken uitvoeren. Wij verheugen ons op een goede samenwerking! 

 

 

 

Met trots kunnen wij zeggen dat wij 100% geslaagd zijn!

De collega's die examen moesten doen zijn goed in de boeken gedoken en alle 15 collega's hebben het gehaald! #eenteameentaak

In het vervolg hierop hebben wij ook weer onze certificaten behaald voor de  ISO9001 en VCA**.

 

 

Als partner van Werkgeversservicepunt Den Haag ontvingen wij afgelopen week een Social Return compliment voor de Social Return invulling en inzet van werkzoekenden op een door ons gegunde opdracht bij de gemeente Den Haag. Bedankt daarvoor! Wij vinden het belangrijk dat wij ons hiervoor inzetten en zullen dit blijven doen!