Gisteren zijn wij aanwezig geweest bij de ondertekening van de Sectordeal Bouw&Techniek/Energietransitie en de ondertekening van maar liefst 52 werkakkoorden. Met de ondertekening van sectordeal en onderliggende werkakkoorden realiseren het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs uit Den Haag gezamenlijk 388 banen specifiek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de realisatie van de Energieacademie - als 1 van de afspraken uit de sectordeal - leiden we gezamenlijk in twee jaar 560 jongeren zonder werk op voor een baan in de bouw-, techniek- of energiesector. Zo pakken we samen de krapte op de arbeidsmarkt aan! Een prestatie waar we trots op mogen zijn als stad! 

 Social Media sector deal plan klein

 

 

Traditiegetrouw vonden de donderdag voor Pasen de jaarlijkse paasworkshops plaats, welke wij met Bouw MeesterSchilders hebben georganiseerd. In en rondom onze panden vonden verschillende workshops plaats: woningbouwcorporatie Haag Wonen (tevens onze opdrachtgever) heeft gesproken over de maatschappelijke rol welke onze buitendienstmedewerkers hebben wanneer zij bij bewoners over de vloer komen en Claassen Coating heeft uitleg gegeven over de werkwijze van het schuren van verschillende ondergronden, de machines en de daarbij behorende persoonlijke beschermingsmiddelen. Gardien Bedrijfsfysiotherapie heeft een workshop gegeven over de fysieke belastbaarheid van zowel de heren uit de buitendienst als de medewerkers die op kantoor werkzaam zijn. Daarnaast heeft Adri van Etincelle Training & Advies een workshop gegeven over communicatie en heeft onze eigen BHV’er Danny een workshop gegeven over het bedrijfshulpplan met een mini-cursus “Brand blussen”.

190419.Paasworkshops

 

 

Onze heren van het magazijn zijn weer op cursus geweest, de certificaten hebben we weer in de pocket!

190405.Heftruckcertificaten weer verlengd

Bouw MeesterSchilders is een samenwerking aangegaan met ROC Mondriaan en woningbouwcorporatie Haag Wonen om jongeren uit Eritrea, Syrië en Afghanistan met een vluchtelingenstatus een entree-opleiding te laten volgen in het schildersvak. Twee leermeesters van Bouw Meesterschilders begeleiden 12 leerlingen, gedurende 5 maanden, om ze kennis te laten maken met het schildersvak.

Bekijk hier het interview met Bouw MeesterSchilders en ROC Mondriaan 

Wij zijn op zoek naar diverse enthousiaste collega's, bekijk snel de vacatures

Collega gezocht

Een mooie samenwerking tussen ROC Mondriaan, De Bouwmeester Groep en woningcorporatie Haag Wonen: dat is de doorstart van Pimp.

Afgelopen maandag hebben wij het droevige nieuws ontvangen dat onze oud-directeur Nico Bouwmeester is overleden.
Nico heeft in 1964 Bouwmeester aannemersbedrijf opgericht. Mede door zijn ondernemerschap en grote inzet is ons bedrijf gegroeid tot wat het nu is. In 2001 heeft Nico de leiding van zijn bedrijf overgedragen aan zijn zoon John. Ook na de overdracht is Nico altijd betrokken gebleven bij het bedrijf.

Bijgevoegd de rouwkaart van Nico Bouwmeester.