Bouwmeester Groep

Coronavirus

Het coronavirus heeft grote gevolgen.
In deze moeilijke tijden heeft u vast vragen over afspraken of storingen. Is Bouwmeester nog open? Waar kan ik voor mijn vragen terecht? Komt er vandaag wel een monteur langs? Is het verstandig dat een monteur mij vandaag bezoekt?

Wij willen u van dienst blijven!

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten, opdrachtgevers en onderaannemers, staan voorop. Natuurlijk volgen wij dagelijks de adviezen van het RIVM en de overheid op. Wij werken volgens het protocol dat uw woningcorporatie of onze opdrachtgever heeft opgesteld.

Wij hebben onze medewerkers opdracht gegeven geen enkel risico te nemen. Heeft u een afspraak dan wordt u 24 uur van tevoren gebeld of de afspraak i.v.m. de veiligheid en gezondheid nog plaats kan vinden. Onze monteur geeft u geen hand en zal u vragen om hem een “veilige” werkruimte van 1,5 tot 2 meter te geven. Zo hopen wij de veiligheid en gezondheid van u en onze monteurs te kunnen waarborgen.

Laten we goed op elkaar passen in deze moeilijke en onzekere tijd. Geef elkaar de ruimte om dit op een veilige en gezonde manier te doen.
Wij waarderen onze hardwerkende medewerkers en onderaannemers zeer, die in deze moeilijke, onzekere tijden gewoon hun werk doen om uw storing zo snel mogelijk op te lossen.

Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk contact opnemen met de medewerkers van Bouwmeester.

Met vriendelijke groet,

Namens de directie en medewerkers van Bouwmeester

Ook wij nemen de richtlijnen van het RIVM serieus, zodat Covid-19 hopelijk snel verslagen zal zijn. Al onze medewerkers nemen de hygiëne regels daarom zeer zorgvuldig in acht. Meer informatie kunt u vinden op onze coronaviruspagina.

Scroll naar top