Collega gezocht

Wij zijn op zoek naar een Loodgieter en een Administratief medewerker! Bekijk hier onze vacatures.

Mooi nieuws!!
Woensdag 6 september jl. is door John Bouwmeester en Patrick Blom (afdelingshoofd Facilitaire Zaken van de gemeente Leidschendam-Voorburg) de overeenkomst Bouwkundig klachten en storingsonderhoud getekend. De overeenkomst is voor circa 75 gemeentelijke gebouwen en heeft een looptijd van 4 jaar ingaande 1 juli 2017. De gemeente heeft aangegeven blij te zijn met een vertrouwde onderhoudspartij en kijkt uit naar een prettige samenwerking.

170908.Foto John met Patrick BlomGem. LVklein

Afgelopen vrijdag hebben wij weer deelgenomen aan het ING bedrijven voetbaltoernooi bij SV Loosduinen. Met veel enthousiasme heeft ons Bouwmeester team weer een geslaagde avond gehad met als mooi resultaat de Fairplay prijs!

Collage ING voetbaltoernooi 2017 kl

Recent hebben wij weer een leerzame toolboxmeeting gehad. Tips uit de praktijk van onze eigen medewerkers met betrekking tot het praktisch uitvoeren van loodgieterswerk en het aanbrengen van 2-componenten reparatiekit.

170413.Collage TBM kl

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Loodgieter!

Bekijk hier de vacature..

nieuwe collega

Afgelopen week hebben we weer een interessante toolboxmeeting gehad. Deze keer betroft het houtrotherstel.

161211.Collage TBM Houtrotherstel kl

Twee weken geleden vond de periodieke audit plaats van de ISO9001 en VCA** certificering, deze hebben wij met goed gevolg doorstaan!

certified