Wij zijn op zoek naar een:

                                              Operationeel directeur

                                    …….. met ondernemersgeest…..

De functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor alle operationele processen binnen het aannemersbedrijf. Je participeert in het managementteam en hebt een belangrijke inbreng bij veel beleidsmatige beslissingen. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de werkadministratie, afdeling renovatie & onderhoud, afdeling projecten, het magazijn en de machinale werkplaats. Je zorgt voor een goede wisselwerking tussen de verschillende afdelingen en zorgt voor een doelmatige en efficiënte afstemming van mensen en middelen. Tevens is het van belang om de kwaliteit te waarborgen. Verdere structurering, innovatie en management zijn hierbij noodzakelijk. Het onderhouden van contacten met grote klanten heeft een hoge prioriteit. Voor de algemeen directeur ben je een belangrijke sparringpartner. Kortom een veelzijdige baan met een hoge mate van verantwoordelijkheden en beslissingsbevoegdheden.

Functie-eisen:

De juiste kandidaat heeft een HBO werk- en denkniveau bij voorkeur met een bouwkundige achtergrond. Wij vragen minimaal twee tot vijf jaar ervaring in een leidinggevende functie. Je beschikt over een breed inzicht in de bedrijfsprocessen en hebt een goed analytisch vermogen. Je bent ondernemend en neemt daadkrachtig beslissingen, weet structuur aan te brengen en medewerkers te motiveren. Je hebt een duidelijke visie op hoe de interne organisatie te professionaliseren om uiteindelijk nog beter te performen. Uiteraard heb je affiniteit met automatisering. Kennis van resultaat gericht samenwerken (RGS) is een pre.

Wij bieden:

De juiste kandidaat kan rekenen op een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot de mogelijkheid behoren ook opleiding- en ontwikkelmogelijkheden en mede aandeelhouderschap.

Kandidaten die zich herkennen in bovengenoemde functie worden uitgenodigd te reageren bij Wouters adviesbureau voor personeel en organisatie, t.a.v. de heer J.B.M. Wouters, Mariëndijk 41, 2675 SX Honselersdijk. Voor telefonische informatie kunt u, ook na kantooruren, terecht onder nummer 06-51635581. Email: info@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.